Hundmöteskurs 1-2

Gör din hund utfall eller skäller som en galning när den möter andra hundar? Tycker du det är jobbigt och kanske drar dig för att du och din hund ska träffa andra hundar på promenaden? Eller – din hund kanske bara alltid vill fram och hälsa eller leka? Då är detta kursen för dig! Målet är att du och din hund lugnt ska kunna möta andra hundar på promenaden!

På denna kurs får du redskap för att förändra din och hundens känsla in för hundmöten. Vid första träffen går vi igenom en del av hundens språk – vad betyder det när hunden står och stirrar på den främmande hunden eller när den plötslig börjar gäspa och sätter nosen i marken?

Vi träffas och tränar i lugn miljö på avstånd för att du och din hund sedan successivt ska kunna närma er mötande hundar. Denna kurs planeras individuellt efter din (och min) kalender, kontakta mig så vi kan boka in en tid i veckan som just passar dig. För alla hundar som är äldre än 6 månader och som behöver extra hjälp vid hundmöten. Kursmaterial ingår i kursen.

Utbildad djurvårdare från Aalborg Zoo i DK, specialiserad inom träning av djurparksdjur med positiv förstärkning/ klickerträning. Har arbetat på olika djurparker och med att utbilda elever inom zoobranschen i Danmark. Vidareutbildat sig i bl.a. USA, England och Tyskland. Utbildad IMMI hundinstruktör och är examinerad Service- och Signalhundsinstruktör.

Lämna en kommentar

*

1 + 3 =

captcha *