Djurriket i Helsingborg » ”Do as I do” Trixkurs

”Do as I do” Trixkurs

”Do as i do” – en kul kurs för den som tycker om utmaningar och roliga tricks. Här lär vi hunden att göra precis det samma som matte eller husse håller på med. Hunden lär sig att härma ditt beteende, i starten arbeter vi med enkla och ganska lätta beteenden för senare att utöka och göra det lite svårare. En rolig kurs för den som tycker det är kul att träna hund och arbete med klicker och samtidig önskar stimulera hunden med mycket hjärngympa.

 Förkundskaper: vanlig vardagslydnad inklusive att hunden är klickervan. Max 6 deltagare på kursen (Obs, är din hund inte klickervan har du möjlighet att boka en privatlektion innan kursstart till specialpris)

Utbildad djurvårdare från Aalborg Zoo i DK, specialiserad inom träning av djurparksdjur med positiv förstärkning/ klickerträning. Har arbetat på olika djurparker och med att utbilda elever inom zoobranschen i Danmark. Vidareutbildat sig i bl.a. USA, England och Tyskland. Utbildad IMMI hundinstruktör och är examinerad Service- och Signalhundsinstruktör.

Lämna en kommentar

*

20 − 17 =

captcha *