Kloklippning

Du behöver inte beställa tid, men kom gärna på förmiddagarna då det är minst folk-mindre stress för djuret och kortare väntetid! Vi klipper alltid klor i mån av tid och har vi kö i kassan eller kunder som behöver rådgivning får det gå före. Detta för att kunna genomföra klippningen så lugnt som möjligt med minst stress för djuret och även för att inte behöva höja priset på klippningen.
Det kostar 100:- för hund/katt och 50:- på kanin/marsvin/hamster/undulat.
Vi klipper även näbben på din lilla till medelstora fågel men vi vingklipper ej!

Hundar och katter som tidigare haft negativa upplevelser av kloklippning och blir oerhört stressade kan det vara en bra idé att komma så ofta som möjligt, det kan vara en gång om dagen om det behövs. Detta för att djuret ska kunna få en positiv syn på kloklippning igen. Kan du inte hålla din hund själv kostar det 25:- för extra personal.

Alla hundar med bittendenser bär munkorg, medtagen eller lånad för personalens säkerhet.
Vill du ha hjälp med att klippa klorna på ditt djur hemma hos dig? Då kostar det 400:-/timme -vi utgår tidsmässigt från när vi kör från butiken.

Som ägare till butiken har jag en djurvårdsutbildning i botten och sedan byggt på med otaliga jobb inom flera branscher. Hemma hos oss har de flesta djur bott men akvaristiken ligger mig varmast om hjärtat. Nere i butiken arbetar jag mest "i kulisserna" med pappersarbete, mailkontakt, hemsidan, kluriga kundbeställningar och luriga frågor :)

Lämna en kommentar

*

tolv − två =

captcha *